Pinaatti-broilerilasagne

Nappaa talteen!
| 200 g | lasagnelevyjä |
| Broileriseos: | |
|---|---|
| 300 g | broilerisuikaleita |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | iso porkkana |
| 1 kpl | pieni kesäkurpitsa (150 g) |
| 1 kpl | keltainen paprika |
| 2 kpl | vakosipulin kynttä |
| 1/2 tl | kurkumaa |
| 1 tl | meiramia |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| 1 tl | suolaa |
| Pinaatti-juustokastike: | |
| 6 - 8 dl | kana-tai kasvislientä |
| 150 g | pakastepinaattia |
| 200 g | sulatejuustoa |
| 3 - 3 1/2 rkl | vehnäjauhoja |
| päälle juustoraastetta | |
- 1.
Paista broilerisuikaleet kypsiksi ja kuullota pieneksi pilkotut sipuli ja porkkana pannulla. Pane sekaan kuutioitu kesäkurpitsa ja paprika sekä murskatut valkosipulinkynnet. Mausta seos. Valmista kastike sulattamalla paloiteltu juusto kuumaan liemeen. Lisää pinaatti ja keitä pari minuuttia. Suurusta kastike sekoittamalla vehnäjauho pieneen tilkkaan vettä ja kaada se sitten liemeen koko ajan sekoittaen.Kaada voideltuun uunivuokaan ensin vähän kastiketta ja pane sen päälle lasagnelevyjä. Pane levyjen päälle broileriseosta ja taas kastiketta. Jatka kerroksittain ja jätä päällimmäiseksi pinaattijuustokastike. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 175 asteessa 1-1 ½ tuntia, peitä pinta tarvittaessa foliolla.
Pinaatti-broilerilasagne
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 200 g | lasagnelevyjä |
Broileriseos: | |
| 300 g | broilerisuikaleita |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | iso porkkana |
| 1 kpl | pieni kesäkurpitsa (150 g) |
| 1 kpl | keltainen paprika |
| 2 kpl | vakosipulin kynttä |
| 1/2 tl | kurkumaa |
| 1 tl | meiramia |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| 1 tl | suolaa |
Pinaatti-juustokastike: | |
| 6 - 8 dl | kana-tai kasvislientä |
| 150 g | pakastepinaattia |
| 200 g | sulatejuustoa |
| 3 - 3 1/2 rkl | vehnäjauhoja |
| päälle juustoraastetta | |
Valmistus
- 1
Paista broilerisuikaleet kypsiksi ja kuullota pieneksi pilkotut sipuli ja porkkana pannulla. Pane sekaan kuutioitu kesäkurpitsa ja paprika sekä murskatut valkosipulinkynnet. Mausta seos. Valmista kastike sulattamalla paloiteltu juusto kuumaan liemeen. Lisää pinaatti ja keitä pari minuuttia. Suurusta kastike sekoittamalla vehnäjauho pieneen tilkkaan vettä ja kaada se sitten liemeen koko ajan sekoittaen.Kaada voideltuun uunivuokaan ensin vähän kastiketta ja pane sen päälle lasagnelevyjä. Pane levyjen päälle broileriseosta ja taas kastiketta. Jatka kerroksittain ja jätä päällimmäiseksi pinaattijuustokastike. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista 175 asteessa 1-1 ½ tuntia, peitä pinta tarvittaessa foliolla.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












