Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaattiset sämpyläruudut

Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta

Ainekset

5 dl
Vettä
1 kpl
Kuivahiivaa
1 tl
Suolaa
3 rkl
Siirappia
150 g
Pakastepinaattia
1 dl
Grahamjauhoja
13 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kuivahiiva jauhojen sekaan. Lisää 42-asteiseen veteen suola, siirappi ja sulatettu pinaatti. Alusta sekaan jauhoseos. Kumoa taikina leivinpaperin päälle uunipellille, tasoitta se ja anna nousta peitettynä noin puoli tuntia. Leikkaa taikina neliöiksi taikinapyörällä. Voitele pinta vedellä ja koristele esimerkiksi unikonsiemenillä. Paista 200 asteessa noin 25-30 minuuttia, kunnes taikina on kypsää ja saanut kauniin ruskean värin.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 25.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.