Piparitapakset

Arvostele resepti
20 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
20 kplpiparkakkua

Glögimarinoidut viikunat:

1/2 dlhieman laimennettua glögitiivistettä
10 kplkuivattua viikunaa

Lisäksi:

sinihomejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Halkaise viikunat pitkittäin ja nosta pikku kasariin glögin kanssa. Kuumenna kiehuvaksi ja nosta syrjään.Anna jäähtyä ja viikunoiden maustua.Nostele piparkakkujen päälle viipale sinihomejuustoa ja puolikas jäähtynyt ja marinoitunut viikunapala.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025