Piparitapakset | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Piparitapakset

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

20 kpl
Piparkakkua

glögimarinoidut viikunat:

1/2 dl
Hieman laimennettua glögitiivistettä
10 kpl
Kuivattua viikunaa

lisäksi:

Sinihomejuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Halkaise viikunat pitkittäin ja nosta pikku kasariin glögin kanssa. Kuumenna kiehuvaksi ja nosta syrjään.Anna jäähtyä ja viikunoiden maustua.Nostele piparkakkujen päälle viipale sinihomejuustoa ja puolikas jäähtynyt ja marinoitunut viikunapala.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 5.12.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.