Piparjuuriraitakastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Piparjuuriraitakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Kurkkua
2 dl
Turkkilaista jogurttia
3 rkl
Piparjuuritahnaa
1/2 kpl
Valkosipulinkynttä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi. Purista kämmenellä neste pois leikkuulautaa vasten. Sekoita kurkkuraaste ja piparjuuritahna jogurtin joukkoon. Raasta joukkoon valkosipulinkynsi ja lisää mausteet.

Sekoita ainekset ja anna maustua hetki ennen tarjoilua. Kastike sopii kalalle, lihalle ja kasviksille.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

272

65

5,0 g

3,5 g

2,8 g

2,8 g

0,3 g

2,3 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

3 rkl Piparjuuritahnaa,

Valkosipulinkynttä,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli