Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Piparjuuriuuniseiti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(400 g) pakasteseitiä annospaloina
Suolaa
Sitruunapippuria
1 kpl
(125 g) piparjuurituorejuustoa
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Anna seitipalojen hieman sulaa. Valuta liemi pois. Aseta kalapalat öljyttyyn uunivuokaan. Mausta suolalla ja sitruunapippurilla. Notkista kulhossa piparjuurituorejuusto. Sekoita joukkoon hienonnettu tilli. Levitä seosta kalapalojen päälle. Valuta päälle hieman oliiviöljyä. Kypsennä vuokaa 225-asteisessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Koristele tuoreella hienonnetulla tillillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.