Piparjuuriuuniseiti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(400 g) pakasteseitiä annospaloina
suolaa
sitruunapippuria
1 kpl(125 g) piparjuurituorejuustoa
2 rklhienonnettua tilliä
oliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Anna seitipalojen hieman sulaa. Valuta liemi pois. Aseta kalapalat öljyttyyn uunivuokaan. Mausta suolalla ja sitruunapippurilla. Notkista kulhossa piparjuurituorejuusto. Sekoita joukkoon hienonnettu tilli. Levitä seosta kalapalojen päälle. Valuta päälle hieman oliiviöljyä. Kypsennä vuokaa 225-asteisessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Koristele tuoreella hienonnetulla tillillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025