Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Piparkakku-vaniljakierteet

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Kokeile joulutorttujen sijaan croissant-taikinasta tehtyjä makeita herkkupaloja, joissa maistuvat lempeä vanilja ja mausteinen piparkakku.

Ainekset

1 kpl
(à 240 g) croissant-taikinaa
3 kpl
Piparkakkua
1 kpl
(200 g) vaniljatuorejuustoa
2 tl
Sokeria
1 tl
Piparkakkumaustetta

Lisäksi

1 kpl
Kananmuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Murenna piparkakut ja sekoita ne tuorejuustoon. Lisää sokeri ja piparkakkumauste.

3 kpl
Piparkakkua
1 kpl
(200 g) vaniljatuorejuustoa
2 tl
Sokeria
1 tl
Piparkakkumaustetta
2

Aukaise taikina pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä pöydälle. Levitä piparkakkutuorejuusto taikinalle.

1 kpl
(à 240 g) croissant-taikinaa
3

Kääri taikina rullaksi aloittaen leveämmältä sivulta. Leikkaa rulla noin 12 viipaleeksi. Aseta viipaleet muffinivuokiin. Voitele kananmunalla ja kypsennä uunissa 12–15 minuuttia.

1 kpl
Kananmuna
Miltä maistui?(4 arviota)
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 9.10.2018
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

14

58

0,9 g

0,4 g

0,8 g

0,8 g

0,7 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti (à 240 g) croissant-taikinaa,

Piparkakkua,

1 tl Piparkakkumaustetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli