Pippurihärkä-enchiladat aurajuustolla
Pippurihärkä-enchiladat aurajuustolla
Yhteistyössä

Pippurihärkä-enchiladat aurajuustolla

Arvostele resepti
4 Annosta

60 min

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Enchiladat ovat helppo ja nopea arkiruoka, joka valmistuu pienellä vaivalla Kulman Keittiön pippurihärkäpadasta. Viimeistele enchiladat täyteläisellä Aurajuusto-kuorrutteella.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kgkulman keittiön pippurihärkäpataa
8 kpl(1 pkt) maissitortillaa
1 dltomaattipyreetä tai ketsuppia
1 kpl(1 pkt) aurajuustoa
1 tlmustapippuria rouheena
lisäksi vihersalaattia

Valmistus (Uuni 180°C)

  1. 1

    Jaa Kulman Keittiön pippurihärkäpata maissitortilloihin ja kääri rullalle. Sivele pintaan tomaattipyreetä tai ketsuppia. Ripottele murennettu aurajuusto pinnalle ja mausta mustapippurilla. Paista enchiladat 180-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes aurajuusto sulaa.

    MääräAinesosa
    8 kpl(1 pkt) maissitortillaa
    1 kgkulman keittiön pippurihärkäpataa
    1 dltomaattipyreetä tai ketsuppia
    1 kpl(1 pkt) aurajuustoa
    1 tlmustapippuria rouheena
  2. 2

    Tarjoile pippurihärkä-enchiladat raikkaan salaatin kera.

    MääräAinesosa
    lisäksi vihersalaattia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Lisäksi vihersalaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
15.2.2019
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä