
Pippurihärkä-enchiladat aurajuustolla


Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Jaa Kulman Keittiön pippurihärkäpata maissitortilloihin ja kääri rullalle. Sivele pintaan tomaattipyreetä tai ketsuppia. Ripottele murennettu aurajuusto pinnalle ja mausta mustapippurilla. Paista enchiladat 180-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes aurajuusto sulaa.
Tarjoile pippurihärkä-enchiladat raikkaan salaatin kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
31
129
1,5 g
0,8 g
2,0 g
1,8 g
0,5 g
2,0 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Lisäksi vihersalaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli