Pippurikastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pippurikastike ohje

Pippurikastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pippurikastikkeen salaisuus on kolmen pippurin sekoitus. Tarjoa pippurikastiketta esimerkiksi lihan kanssa.

Ainekset

1 tl
Kokonaisia mustapippureita
1 tl
Kokonaisia valkopippureita
1 tl
Kokonaisia rosee- tai viherpippureita
1 rkl
Voita
1 dl
Puna- tai valkoviiniä
2 tl
Lihafondia
1 tl
Sinappia
1 rkl
Balsamicoa
2 dl
Kuohukermaa
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Rouhi pippurit morttelissa. Sulata voi kattilassa, paista pippuriseosta minuutin ajan.

1 tl
Kokonaisia mustapippureita
1 rkl
Voita
1 tl
Kokonaisia valkopippureita
1 tl
Kokonaisia rosee- tai viherpippureita
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.2.2015
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

724

173

15,8 g

5,8 g

2,5 g

2,0 g

0,8 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Kokonaisia mustapippureita,

1 tl Kokonaisia valkopippureita,

1 tl Kokonaisia rosee- tai viherpippureita,

2 tl Lihafondia,

1 tl Sinappia,

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli