Pippurinen possunfilee | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pippurinen possunfilee

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
Porsaan ulkofileetä
1 tl
Suolaa
1 rkl
Paprikajauhetta
1 rkl
Mietoa chilijauhetta
1/2 tl
Mustapippuria
2 tl
Viherpippuria
2 tl
Roseepippuria

kastike

1 kpl
Punaviinikastiketta (2dl)
Siivilöity paistoliemi
2 tl
Roseepippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Murskaa hiukan pippureita. Sekoita mausteet lautasella ja kääntele lihapalaa siinä niin, että mahdollisimman paljon mausteita tarttuu pintaan. Pane liha sopivan kokoiseen uunivuokaan ja pistä lihaan paistomittari niin, että sen kärki osuu lihan keskikohtaan. Kypsennä 125-asteisessa uunissa kolme tuntia eli kunnes sisälämpötila on 80 astetta.Kuumenna punaviinikastike ja lisää joukkoon siivilöity paistoliemi. Mausta murskatuilla roseepippureilla.Uunin lämpötila 125 astetta n. 3 tuntia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Nygård
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.