Kuori pistaasipähkinät ja jauha manteleiden, tomusokerin ja veden kanssa tasaiseksi kiinteäksi massaksi.
Pyörittele massasta käsissä noin ruokalusikallisen kokoisia palloja.
Nosta pallot jähmettymään jääkaappiin. Sulata suklaa ja kasta pallot suklaaseen. Anna jähmettyä kylmässä. Aseta halutessasi vuokiin.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
120
501
7,4 g
1,0 g
10,3 g
10,2 g
1,9 g
2,2 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Kylmää vettä,
Konvehtivuokia .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli