Kuori pistaasipähkinät ja jauha manteleiden, tomusokerin ja veden kanssa tasaiseksi kiinteäksi massaksi.
Pyörittele massasta käsissä noin ruokalusikallisen kokoisia palloja.
Nosta pallot jähmettymään jääkaappiin. Sulata suklaa ja kasta pallot suklaaseen. Anna jähmettyä kylmässä. Aseta halutessasi vuokiin.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
501
120
7,4 g
1,0 g
10,3 g
10,2 g
1,9 g
2,2 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Kylmää vettä,
Konvehtivuokia .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli