Pistaasipähkinäpallot | Makeiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pistaasipähkinäpallot

Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta

Ainekset

1 1/2 dl
Kuorittuja pistaasipähkinöitä
1 dl
Manteleita
2 dl
Tomusokeria
2 rkl
Kylmää vettä

kuorrutukseen

50 g
Tummaa suklaata

lisäksi

Konvehtivuokia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

Kuori pistaasipähkinät ja jauha manteleiden, tomusokerin ja veden kanssa tasaiseksi kiinteäksi massaksi.
1

Kuori pistaasipähkinät ja jauha manteleiden, tomusokerin ja veden kanssa tasaiseksi kiinteäksi massaksi.

Pyörittele massasta käsissä noin ruokalusikallisen kokoisia palloja.
2

Pyörittele massasta käsissä noin ruokalusikallisen kokoisia palloja.

Nosta pallot jähmettymään jääkaappiin. Sulata suklaa ja kasta pallot suklaaseen. Anna jähmettyä kylmässä. Aseta halutessasi vuokiin.
3

Nosta pallot jähmettymään jääkaappiin. Sulata suklaa ja kasta pallot suklaaseen. Anna jähmettyä kylmässä. Aseta halutessasi vuokiin.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

501

120

7,4 g

1,0 g

10,3 g

10,2 g

1,9 g

2,2 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Kylmää vettä,

Konvehtivuokia .

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli