Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pistaasipähkinäpallot

Fork and knife
15 Kappaletta
Fork and knife
15 Kappaletta

Ainekset

1 1/2 dl
Kuorittuja pistaasipähkinöitä
1 dl
Manteleita
2 dl
Tomusokeria
2 rkl
Kylmää vettä

Kuorrutukseen

50 g
Tummaa suklaata

Lisäksi

Konvehtivuokia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori pistaasipähkinät ja jauha manteleiden, tomusokerin ja veden kanssa tasaiseksi kiinteäksi massaksi.

2

Pyörittele massasta käsissä noin ruokalusikallisen kokoisia palloja.

3

Nosta pallot jähmettymään jääkaappiin. Sulata suklaa ja kasta pallot suklaaseen. Anna jähmettyä kylmässä. Aseta halutessasi vuokiin.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

120

501

7,4 g

1,0 g

10,3 g

10,2 g

1,9 g

2,2 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Kylmää vettä,

Konvehtivuokia .

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli