Pistaasipähkinäpallot
15 Kappaletta
Ainekset
Valmistus
1
Kuori pistaasipähkinät ja jauha manteleiden, tomusokerin ja veden kanssa tasaiseksi kiinteäksi massaksi.
2
Pyörittele massasta käsissä noin ruokalusikallisen kokoisia palloja.
3
Nosta pallot jähmettymään jääkaappiin. Sulata suklaa ja kasta pallot suklaaseen. Anna jähmettyä kylmässä. Aseta halutessasi vuokiin.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2012
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
120
501
7,4 g
1,0 g
10,3 g
10,2 g
1,9 g
2,2 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Kylmää vettä,
Konvehtivuokia .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli