Laita yleiskoneen kutterikulhoon kikherneet ja valmis porkkanalaatikko. Hienonna tasaiseksi.
Lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi. Anna massan turvota kylmässä noin 30 minuuttia.
Jaa massa noin 30 g kokoisiin paloihin ja pyöritä jauhotetuin käsin palloiksi. Paina palloa hieman litteäksi ja paista öljyssä molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Lado porkkana-falafelit uunipellille ja paista 180°C noin 5 minuuttia.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
499
2088
20,0 g
1,5 g
53,0 g
2,3 g
10,3 g
21,0 g
2,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
300 g porkkanalaatikkoa,
Puolikkaan limen mehu,
1 rkl juustokuminaa,
1 tl korianteria,
0,5 tl chilijauhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli