Porkkana-maissiletut | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porkkana-maissiletut

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

2 kpl
Kananmunaa
100 g
Tuorejuustoa, esim. kanttarelli
1/2 dl
Korppujauhoja
2 dl
Porkkanaraastetta
1 kpl
(200 g) pakastemaissia
3 rkl
Hienonnettua ruohosipulia
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 dl
Emmentaaliraastetta

paistamiseen:

Öljyä tai margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon juusto ja korppujauhot. Anna turvota sen aikaa, kun raastat porkkanat ja silppuat ruohosipulin. Survo maissinjyviä haarukalla, jos et halua niiden jäävän kokonaisiksi. Lisää munaseokseen raaste, ruohosipuli ja maissit. Mausta suolalla ja sekoita joukkoon vehnäjauhot ja juustoraaste. Paista seoksesta ohukaispannulla miedolla lämmöllä ohuita pihvejä. Anna hyytyä hyvin ennen kääntämistä ja käännä lastalla, jotta pihvit pysyvät ehjinä. Jos pihvit eivät pysy käännettäessä koossa, lisää hiukan vehnäjauhoja.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.