Porkkana-maissiletut

arvosana4/5

(1)arvio
12 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
2 kplkananmunaa
100 gtuorejuustoa, esim. kanttarelli
1/2 dlkorppujauhoja
2 dlporkkanaraastetta
1 kpl(200 g) pakastemaissia
3 rklhienonnettua ruohosipulia
1 tlsuolaa
mustapippuria
1/2 dlvehnäjauhoja
2 dlemmentaaliraastetta

Paistamiseen:

öljyä tai margariinia

Valmistus

  1. 1

    Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon juusto ja korppujauhot. Anna turvota sen aikaa, kun raastat porkkanat ja silppuat ruohosipulin. Survo maissinjyviä haarukalla, jos et halua niiden jäävän kokonaisiksi. Lisää munaseokseen raaste, ruohosipuli ja maissit. Mausta suolalla ja sekoita joukkoon vehnäjauhot ja juustoraaste. Paista seoksesta ohukaispannulla miedolla lämmöllä ohuita pihvejä. Anna hyytyä hyvin ennen kääntämistä ja käännä lastalla, jotta pihvit pysyvät ehjinä. Jos pihvit eivät pysy käännettäessä koossa, lisää hiukan vehnäjauhoja.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä