Porosalaatti puolukkakastikkeella | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Porosalaatti puolukkakastikkeella

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Pieni kerä amerikansalaattia
2 kpl
Omenaa
100 g
Tummia rypäleitä
2 kpl
Maustekurkkua
100 g
Leipäjuustoa
100 g
Poron kylmäsavupaistirullaa
3 rkl
Puolukoita

puolukkakastike:

1 dl
Puolukoita
2 rkl
Vettä
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Sokeria
Ripaus suolaa ja pippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista ensin kastike. Soseuta kulhossa kaikkia ainekset sekaisin ja anna kastikkeen maustua salaatin teon ajan. Leikkaa salaatti suikaleiksi ja levitä tarjoiluvadille. Kuori ja leikkaa omenat kuutioiksi, pese rypäleet huolella ja puolita isoimmat. Kuutioi suolakurkut ja leipäjuusto. Lado kaikki aineet ryhmittäin salaatin päälle. Aseta päällimmäisiksi poroviipaleet. Tarjoile salaatti puolukkakastikkeen kanssa.

Resepti:
Katri Shröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.