Porosipsit ja päärynä-juustotahna - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Porosipsit ja päärynä-juustotahna

???
Kappaleita
30
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(100 g) ohuita poron kylmäsavuviipaleita

PÄÄRYNÄ-JUUSTOTAHNA

2 kpl
Tuoretta pientä päärynää
1 kpl
(150 g) pehmeää vuohenjuustoa
1/2 tl
Timjamia
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Aseta ohuet poroviipaleet leivinpaperoidulle uunipellille viuhkamaisesti kolmikerroin. Paahda 250-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes ne tuntuvat kuivilta ja rapeilta. Älä kuitenkaan paahda liikaa. Anna jäähtyä ritilällä. Kuori ja leikkaa puolitoista päärynää pienen pieniksi kuutioiksi. Leikkaa puolikkaasta päärynästä kuorineen ohuet viipaleet koristeiksi.Notkista kulhossa vuohenjuusto ja sekoita joukkoon päärynäkuutiot ja mausteet. Nostele porosipseille päärynä-juustotahnaa ja koristele päärynäviipaleilla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 7.11.2011
Muokattu: 15.5.2019