Porosipsit ja päärynä-juustotahna
Ainekset
Valmistus
Aseta ohuet poroviipaleet leivinpaperoidulle uunipellille viuhkamaisesti kolmikerroin. Paahda 250-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes ne tuntuvat kuivilta ja rapeilta. Älä kuitenkaan paahda liikaa. Anna jäähtyä ritilällä. Kuori ja leikkaa puolitoista päärynää pienen pieniksi kuutioiksi. Leikkaa puolikkaasta päärynästä kuorineen ohuet viipaleet koristeiksi.Notkista kulhossa vuohenjuusto ja sekoita joukkoon päärynäkuutiot ja mausteet. Nostele porosipseille päärynä-juustotahnaa ja koristele päärynäviipaleilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.