Porosipsit ja päärynä-juustotahna

Arvostele resepti
30 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 kpl(100 g) ohuita poron kylmäsavuviipaleita

Päärynä-juustotahna

2 kpltuoretta pientä päärynää
1 kpl(150 g) pehmeää vuohenjuustoa
1/2 tltimjamia
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Aseta ohuet poroviipaleet leivinpaperoidulle uunipellille viuhkamaisesti kolmikerroin. Paahda 250-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia, kunnes ne tuntuvat kuivilta ja rapeilta. Älä kuitenkaan paahda liikaa. Anna jäähtyä ritilällä. Kuori ja leikkaa puolitoista päärynää pienen pieniksi kuutioiksi. Leikkaa puolikkaasta päärynästä kuorineen ohuet viipaleet koristeiksi.Notkista kulhossa vuohenjuusto ja sekoita joukkoon päärynäkuutiot ja mausteet. Nostele porosipseille päärynä-juustotahnaa ja koristele päärynäviipaleilla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 13.10.2025