Possu-juurespata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Possu-juurespata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

400 - 500 g
Porsaan paistia
100 g
Pekonia
2 rkl
Öljyä
2 kpl
Sipulia
100 g
Selleriä
2 kpl
Porkkanaa
4 dl
Lihalientä
(suolaa)
Mustapippuria
1/2 tl
Rosmariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi pekoni. Kuori ja hienonna sipulit, kuori ja lohko selleri ja porkkanat. Käristä pekonisuikaleet pannussa yhdessä sipulin kanssa ja siirrä kattilaan. Ruskista liha muutamassa erässä öljyssä ja siirrä kattilaan. Lisää lihaliemi ja rosmariini ja hauduta lihoja noin 30 minuuttia. Lisää kattilaan juureskuutiot. Kypsennä hiljaa poreillen kannen alla noin 20 minuuttia eli kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä. Tarjoa lisänä perunoita tai riisiä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen jaReeta Nygård
Julkaistu: 27.4.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.