Possu-juurespata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 - 500 gporsaan paistia
100 gpekonia
2 rklöljyä
2 kplsipulia
100 gselleriä
2 kplporkkanaa
4 dllihalientä
(suolaa)
mustapippuria
1/2 tlrosmariinia

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi pekoni. Kuori ja hienonna sipulit, kuori ja lohko selleri ja porkkanat. Käristä pekonisuikaleet pannussa yhdessä sipulin kanssa ja siirrä kattilaan. Ruskista liha muutamassa erässä öljyssä ja siirrä kattilaan. Lisää lihaliemi ja rosmariini ja hauduta lihoja noin 30 minuuttia. Lisää kattilaan juureskuutiot. Kypsennä hiljaa poreillen kannen alla noin 20 minuuttia eli kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä. Tarjoa lisänä perunoita tai riisiä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen jaReeta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä