Possu-juurespata - Yhteishyvä

Possu-juurespata

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

400 - 500 g
Porsaan paistia
100 g
Pekonia
2 rkl
Öljyä
2 kpl
Sipulia
100 g
Selleriä
2 kpl
Porkkanaa
4 dl
Lihalientä
(suolaa)
Mustapippuria
1/2 tl
Rosmariinia

Näin teet

1

Suikaloi pekoni. Kuori ja hienonna sipulit, kuori ja lohko selleri ja porkkanat. Käristä pekonisuikaleet pannussa yhdessä sipulin kanssa ja siirrä kattilaan. Ruskista liha muutamassa erässä öljyssä ja siirrä kattilaan. Lisää lihaliemi ja rosmariini ja hauduta lihoja noin 30 minuuttia. Lisää kattilaan juureskuutiot. Kypsennä hiljaa poreillen kannen alla noin 20 minuuttia eli kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä. Tarjoa lisänä perunoita tai riisiä.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen jaReeta Nygård
Julkaistu: 27.4.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa