Possu-juurespata

Nappaa talteen!
| 400 - 500 g | porsaan paistia |
| 100 g | pekonia |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 kpl | sipulia |
| 100 g | selleriä |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 4 dl | lihalientä |
| (suolaa) | |
| mustapippuria | |
| 1/2 tl | rosmariinia |
- 1.
Suikaloi pekoni. Kuori ja hienonna sipulit, kuori ja lohko selleri ja porkkanat. Käristä pekonisuikaleet pannussa yhdessä sipulin kanssa ja siirrä kattilaan. Ruskista liha muutamassa erässä öljyssä ja siirrä kattilaan. Lisää lihaliemi ja rosmariini ja hauduta lihoja noin 30 minuuttia. Lisää kattilaan juureskuutiot. Kypsennä hiljaa poreillen kannen alla noin 20 minuuttia eli kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä. Tarjoa lisänä perunoita tai riisiä.
Possu-juurespata
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 - 500 g | porsaan paistia |
| 100 g | pekonia |
| 2 rkl | öljyä |
| 2 kpl | sipulia |
| 100 g | selleriä |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 4 dl | lihalientä |
| (suolaa) | |
| mustapippuria | |
| 1/2 tl | rosmariinia |
Valmistus
- 1
Suikaloi pekoni. Kuori ja hienonna sipulit, kuori ja lohko selleri ja porkkanat. Käristä pekonisuikaleet pannussa yhdessä sipulin kanssa ja siirrä kattilaan. Ruskista liha muutamassa erässä öljyssä ja siirrä kattilaan. Lisää lihaliemi ja rosmariini ja hauduta lihoja noin 30 minuuttia. Lisää kattilaan juureskuutiot. Kypsennä hiljaa poreillen kannen alla noin 20 minuuttia eli kunnes kaikki ainekset ovat kypsiä. Tarjoa lisänä perunoita tai riisiä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












