Possu-kaalilaatikko
Ainekset
Valmistus
Paista possusuikaleet öljyssä pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää ne pannulle ja anna hetken aikaa pehmentyä lihan kanssa. Keitä riisi-ohraseosta lihaliemessä isossa kattilassa noin 20 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt. Poista kaalista kanta ja suikaloi ohuiksi suikaleiksi. Lisää kattilaan hetkeksi hautumaan. Sekoita joukkoon lihasuikale-sipuliseos. Mausta seos. Kaada seos voideltuun reiluun uunivuokaan. Vatkaa munat ja maito keskenään ja valuta tasaisesti vuokaan. Kypsennä laatikkoa 175-asteisessa uunissa noin tunnin ajan.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.