Possu-kaalilaatikko

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
400 gporsaanlihasuikaleita
1 rklöljyä
1 kpliso sipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
2 dlriisi-ohraseosta
8 dllihalientä
800 gvalkokaalia
3 rklsiirappia
1 tlsuolaa
rouhittua valkopippuria
2 tlmeiramia
2 kplmunaa
5 dlmaitoa

Valmistus

  1. 1

    Paista possusuikaleet öljyssä pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää ne pannulle ja anna hetken aikaa pehmentyä lihan kanssa. Keitä riisi-ohraseosta lihaliemessä isossa kattilassa noin 20 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt. Poista kaalista kanta ja suikaloi ohuiksi suikaleiksi. Lisää kattilaan hetkeksi hautumaan. Sekoita joukkoon lihasuikale-sipuliseos. Mausta seos. Kaada seos voideltuun reiluun uunivuokaan. Vatkaa munat ja maito keskenään ja valuta tasaisesti vuokaan. Kypsennä laatikkoa 175-asteisessa uunissa noin tunnin ajan.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä