Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Possu-kaalilaatikko

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

400 g
Porsaanlihasuikaleita
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Iso sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 dl
Riisi-ohraseosta
8 dl
Lihalientä
800 g
Valkokaalia
3 rkl
Siirappia
1 tl
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
2 tl
Meiramia
2 kpl
Munaa
5 dl
Maitoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paista possusuikaleet öljyssä pannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Lisää ne pannulle ja anna hetken aikaa pehmentyä lihan kanssa. Keitä riisi-ohraseosta lihaliemessä isossa kattilassa noin 20 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt. Poista kaalista kanta ja suikaloi ohuiksi suikaleiksi. Lisää kattilaan hetkeksi hautumaan. Sekoita joukkoon lihasuikale-sipuliseos. Mausta seos. Kaada seos voideltuun reiluun uunivuokaan. Vatkaa munat ja maito keskenään ja valuta tasaisesti vuokaan. Kypsennä laatikkoa 175-asteisessa uunissa noin tunnin ajan.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.7.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.