Provencen pihvit ja kasvispestopasta - Yhteishyvä

Provencen pihvit ja kasvispestopasta

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

PIHVIT:

1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
500 g
Naudan paistijauhelihaa
3 rkl
Hienonnettua persiljaa
1 rkl
Kapriksia
1 rkl
Provencen yrttiseosta
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 kpl
Muna

KASVISPESTOPASTA:

2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 kpl
Munakoiso
1/2 kpl
Kesäkurpitsa
1 tl
Suolaa
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Punasipuli
2 kpl
Isoa tomaattia

LISÄKSI:

250 g
Nauhapastaa
2 rkl
Pestokastiketta

PINNALLE:

2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Näin teet

1

Pihvit:Kuullota pannulla öljyssä hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Nosta kulhoon jäähtymään. Lisää joukkoon loput aineet ja sekoita taikina kiinteäksi ja tasaiseksi. Muotoile taikinasta 8 litteää pihviä. Paista pihvit pannulla tai uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa pihvit kasvispestopastan kanssa.Kasvispestopasta:Pese ja kuutioi munakoiso. Kuullota paloja öljyssä noin 10 minuuttia. Mausta suolalla. Pese ja kuutioi kesäkurpitsa, paprika, punasipuli ja tomaatit ja lisää munakoisojen joukkoon. Anna kasvisten kypsyä pannulla meheväksi kastikkeeksi. Mausta rouhitulla pippurilla. Keitä nauhapasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja lisää joukkoon pestokastike. Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa Tarjoile pasta kasvishöystön ja Provencen jauhelihapihvien kanssa..

Resepti
Katri Shröder
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa