Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Provencen pihvit ja kasvispestopasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Pihvit:

1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
500 g
Naudan paistijauhelihaa
3 rkl
Hienonnettua persiljaa
1 rkl
Kapriksia
1 rkl
Provencen yrttiseosta
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 kpl
Muna

Kasvispestopasta:

2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 kpl
Munakoiso
1/2 kpl
Kesäkurpitsa
1 tl
Suolaa
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Punasipuli
2 kpl
Isoa tomaattia

Lisäksi:

250 g
Nauhapastaa
2 rkl
Pestokastiketta

Pinnalle:

2 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pihvit:Kuullota pannulla öljyssä hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi. Nosta kulhoon jäähtymään. Lisää joukkoon loput aineet ja sekoita taikina kiinteäksi ja tasaiseksi. Muotoile taikinasta 8 litteää pihviä. Paista pihvit pannulla tai uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa pihvit kasvispestopastan kanssa.Kasvispestopasta:Pese ja kuutioi munakoiso. Kuullota paloja öljyssä noin 10 minuuttia. Mausta suolalla. Pese ja kuutioi kesäkurpitsa, paprika, punasipuli ja tomaatit ja lisää munakoisojen joukkoon. Anna kasvisten kypsyä pannulla meheväksi kastikkeeksi. Mausta rouhitulla pippurilla. Keitä nauhapasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja lisää joukkoon pestokastike. Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa Tarjoile pasta kasvishöystön ja Provencen jauhelihapihvien kanssa..

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.9.2006
|
Muokattu: 16.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.