Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Punainen juureskastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Punajuuri
100 g
Juuriselleriä
1 kpl
Sipuli
2 dl
Lihalientä
1 kpl
Murskattu valkosipulin kynsi
1/2 - 1 tl
Chilitahnaa (sambal oelek)
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Hunajaa
1 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese, kuori ja paloittele kasvikset. Keitä kasviksia lihaliemessä 15-20 minuuttia eli kunnes ne ovat kypsiä. Varhaisvihannekset kypsyvät nopeammin, mutta myöhemmin kannattaa panna punajuuri kiehumaan ensin ja lisätä muut kasvikset myöhemmin tai pilko punajuuri pienemmiksi kuutioiksi kuin muut juurekset. Soseuta kasvikset sauvasekoittimella tasaiseksi soseeksi. Lisää mausteet ja oliiviöljy. Tarjoa haaleana liha-, kala- ja kasvisruokien lisänä.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.7.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.