Punajuuri-fetasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punajuuri-fetasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Punajuuri ja fetajuusto sopivat erinomaisesti yhteen. Nauti punajuuri-fetasalaattia jouluaterialla tai liharuoan lisäkkeenä. Jäähdytä keitetyt punajuuret kylmässä vedessä ennen kuorimista.

Ainekset

4 kpl
Punajuurta
1 dl
Turkkilaista jogurttia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
100 g
Kuutioitua fetajuustoa
2 - 3 rkl
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Pese punajuuret ja keitä ne kypsiksi noin tunnin ajan. Jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja lohko punajuuret. Notkista jogurtti, sekoita siihen mausteet. Sekoita joukkoon punajuurilohkot ja kuutioitu juusto. Koristele persiljalla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
Muokattu: 19.7.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

500

120

7,3 g

4,5 g

7,0 g

7,0 g

2,0 g

5,3 g

1,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli