Punajuuri-fetasalaatti

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Punajuuri ja fetajuusto sopivat erinomaisesti yhteen. Nauti punajuuri-fetasalaattia jouluaterialla tai liharuoan lisäkkeenä. Jäähdytä keitetyt punajuuret kylmässä vedessä ennen kuorimista.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplpunajuurta
1 dlturkkilaista jogurttia
suolaa
rouhittua mustapippuria
100 gkuutioitua fetajuustoa
2 - 3 rklhienonnettua persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Pese punajuuret ja keitä ne kypsiksi noin tunnin ajan. Jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori ja lohko punajuuret. Notkista jogurtti, sekoita siihen mausteet. Sekoita joukkoon punajuurilohkot ja kuutioitu juusto. Koristele persiljalla.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Suolaa, Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
19.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä