Punajuuri-jauhelihapastalaatikko

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Punajuuri-jauhelihakastike

400 gjauhelihaa
1 rklöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
4 kplisoa säilykepunajuurta
2 kplherkkukurkkua
1 rklkapriksia
1 kpl(2,5 dl) maustettua ruokakermaa, esim. 3 juustoa

Lisäksi

350 gpennepastaa

Pinnalle

hienonnettua basilikaa tai persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paista jauheliha öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Raasta joukkoon punajuuret. Lisää hienonnetut herkkukurkut ja kaprikset. Sekoita ainekset keskenään.Nosta puolet pastasta voideltuun uunivuokaan. Levitä päälle jauhelihaseos. Levitä pinnalle loppu pasta. Valuta vuokaan kerma. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Ripottele pastavuoan pinnalle hienonnettuja yrttejä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä