Punajuuri-jauhelihapastalaatikko | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punajuuri-jauhelihapastalaatikko

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

punajuuri-jauhelihakastike

400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
4 kpl
Isoa säilykepunajuurta
2 kpl
Herkkukurkkua
1 rkl
Kapriksia
1 kpl
(2,5 dl) maustettua ruokakermaa, esim. 3 juustoa

lisäksi

350 g
Pennepastaa

pinnalle

Hienonnettua basilikaa tai persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paista jauheliha öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Raasta joukkoon punajuuret. Lisää hienonnetut herkkukurkut ja kaprikset. Sekoita ainekset keskenään.Nosta puolet pastasta voideltuun uunivuokaan. Levitä päälle jauhelihaseos. Levitä pinnalle loppu pasta. Valuta vuokaan kerma. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Ripottele pastavuoan pinnalle hienonnettuja yrttejä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
Muokattu: 30.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.