Punajuuri-papupihvit

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
1 kgpunajuuria
8 dlkidneypapuja
300 gporkkanaa
1 kplpunasipuli
2 kplkananmunaa
1 rklmeiramia
2 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
4 rklohrakasta
2 rklkasvisliemijauhetta

Valmistus

  1. 1

    Liota kidneypapuja yön yli ja huuhdo ne hyvin. Keitä papuja vedessä noin 40 minuuttia. Kuori punajuuri ja porkkana ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipuli ja lisää se raasteiden joukkoon. Sekoita kaikista aineista taikina ja mausta. Taputtele käsin pihveiksi ja paista uunissa leivinpaperin päällä 175 asteessa noin 30 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025