Punajuuri-papupihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punajuuri-papupihvit

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

1 kg
Punajuuria
8 dl
Kidneypapuja
300 g
Porkkanaa
1 kpl
Punasipuli
2 kpl
Kananmunaa
1 rkl
Meiramia
2 tl
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
4 rkl
Ohrakasta
2 rkl
Kasvisliemijauhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Liota kidneypapuja yön yli ja huuhdo ne hyvin. Keitä papuja vedessä noin 40 minuuttia. Kuori punajuuri ja porkkana ja raasta ne karkeaksi raasteeksi. Hienonna sipuli ja lisää se raasteiden joukkoon. Sekoita kaikista aineista taikina ja mausta. Taputtele käsin pihveiksi ja paista uunissa leivinpaperin päällä 175 asteessa noin 30 minuuttia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 11.9.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.