Puhdista kirjolohifilee hyvin niin, että leikkaat siitä pois mahdolliset evät ja löysän vatsanahan peitteineen. Posta kaikki ruodot tarkasti ensin veitsellä pintaa pitkin leikaten ja sitten nyppien.Nosta kala puhtaalle voipaperille nahkapuoli alaspäin. Ripottele sen pintaan tasaisesti suola ja sokeri sekä pippurit. Silppua puolet tillistä päälle. Peitä kalan pinta muovilla tai käännä se kahtia niin, että nahkapuoli on päälläpäin. Kiedo kalapaketti tiiviisti voipaperiin ja laita jääkaappiin vuorokaudeksi. Käännä kalaa välillä, jos mahdollista.Ota kala jääkaapista ja raaputa pinta veitsellä kaapien puhtaaksi mausteista. Peitä kalan lihapinta punajuuriraastella ja laita se taas samalla tavalla jääkaappiin ainakin pariksi tunniksi.Kaavi punajuuriraaste pois. Se on värjännyt kalan lihan punajuuren väriseksi. Leikkaa kirjolohifilee terävällä veitsellä ohuiksi vinoviipaleiksi, joissa on punainen reuna, ja laita vadille tillin ja sitruunalohkojen kanssa. Tarjoa alkupalana.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.