Punajuuripesto
4 Annosta
|| MunatonLaktoositonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 1 kpl | kypsä punajuuri |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 dl | paahdettuja pinjansiemeniä |
| 2 - 3 rkl | silputtua tuoretta basilikaa |
| 1 dl | kylmäpuristettua öljyä |
| 1/2 dl | hienoksi raastettua voimakasta juustoa |
| rouhittua mustapippuria |
- 1.
Kuori ja paloittele punajuuri. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi. Siirrä valkosipuli ja punajuuri tehosilppuriin. Pyöräytä tasaiseksi. Lisää siemenet, basilika ja öljy. Pyöräytä hetki.Lisää juustoraaste ja pippuri. Tarkista maku. Tarjoa punajuuripesto pastaan sekoitettuna.
Punajuuripesto
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | kypsä punajuuri |
| 1 kpl | valkosipulinkynsi |
| 1 dl | paahdettuja pinjansiemeniä |
| 2 - 3 rkl | silputtua tuoretta basilikaa |
| 1 dl | kylmäpuristettua öljyä |
| 1/2 dl | hienoksi raastettua voimakasta juustoa |
| rouhittua mustapippuria |
Valmistus
- 1
Kuori ja paloittele punajuuri. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi. Siirrä valkosipuli ja punajuuri tehosilppuriin. Pyöräytä tasaiseksi. Lisää siemenet, basilika ja öljy. Pyöräytä hetki.Lisää juustoraaste ja pippuri. Tarkista maku. Tarjoa punajuuripesto pastaan sekoitettuna.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























