Punajuuripesto | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punajuuripesto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Kypsä punajuuri
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 dl
Paahdettuja pinjansiemeniä
2 - 3 rkl
Silputtua tuoretta basilikaa
1 dl
Kylmäpuristettua öljyä
1/2 dl
Hienoksi raastettua voimakasta juustoa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele punajuuri. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi. Siirrä valkosipuli ja punajuuri tehosilppuriin. Pyöräytä tasaiseksi. Lisää siemenet, basilika ja öljy. Pyöräytä hetki.Lisää juustoraaste ja pippuri. Tarkista maku. Tarjoa punajuuripesto pastaan sekoitettuna.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.