Punajuuripihvit ja pesto-kermaviilikastike | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Punajuuripihvit ja pesto-kermaviilikastike

Punajuuripihvit ja pesto-kermaviilikastike

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

2 kpl
(300 g) raakaa punajuurta
3 kpl
(200 g) perunaa
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Munaa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
Paistamiseen öljyä

kastike

200 g
Kermaviiliä
1 rkl
Pestoa
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja raasta punajuuret, perunat ja sipuli karkeaksi raasteeksi. Riko munien rakenne ja sekoita raasteiden kanssa sekaisin. Mausta seos.

Paista seoksesta ohuita pihvejä ohukaispannulla keskilämmöllä kerran kääntäen.

Valmista kastike. Sekoita kermaviilin joukkoon pestoa ja mausta ripauksella suolaa. Tarjoile pihvien kastikkeena.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 1.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.