Punajuuripuolikkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Punajuuripuolikkaat

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Isoa punajuurta
Vettä
3 kpl
Limetin mehu
Rouhittua mustapippuria
Suolaa
1 1/2 rkl
Öljyä

kuorrutus

100 g
Sulatejuustoa
2 tl
Maitoa
2 rkl
Saksanpähkinärouhetta
50 g
Fetajuustoa
1 rkl
Silputtua tuoretta oreganoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Keitä punajuuret kypsiksi noin tunnin ajan. Jäähdytä ne kylmässä vedessä. Kuori ja halkaise punajuuret ja leikkaa kannat suoriksi niin, että ne pysyvät pystyssä. Pane puolikkaat uunivuokaan, tasainen puoli ylöspäin. Valele päälle limetinmehu ja öljy. Mausta puolikkaat suolalla ja mustapippurilla. Notkista sulatejuusto maidolla ja sekoita sulatejuuston sekaan loput kuorrutusainekset tasaiseksi seokseksi ja jaa se viipaleille. Paista viipaleita uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia. Tarjoa heti.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 1.2.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.