Punajuuripuolikkaat

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplisoa punajuurta
vettä
3 kpllimetin mehu
rouhittua mustapippuria
suolaa
1 1/2 rklöljyä

Kuorrutus

100 gsulatejuustoa
2 tlmaitoa
2 rklsaksanpähkinärouhetta
50 gfetajuustoa
1 rklsilputtua tuoretta oreganoa

Valmistus

  1. 1

    Keitä punajuuret kypsiksi noin tunnin ajan. Jäähdytä ne kylmässä vedessä. Kuori ja halkaise punajuuret ja leikkaa kannat suoriksi niin, että ne pysyvät pystyssä. Pane puolikkaat uunivuokaan, tasainen puoli ylöspäin. Valele päälle limetinmehu ja öljy. Mausta puolikkaat suolalla ja mustapippurilla. Notkista sulatejuusto maidolla ja sekoita sulatejuuston sekaan loput kuorrutusainekset tasaiseksi seokseksi ja jaa se viipaleille. Paista viipaleita uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia. Tarjoa heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä