Ruskista karitsanpotkat uuninkestävässä padassa oliiviöljyssä. Nosta potkat sivuun ja kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipuli.
Laita potkat takaisin pataan, lisää punaviini ja keitä kasaan.
Lisää tomaattimurska, rosmariininoksat sekä liemi ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita pata 160 asteiseen uuniin kahdeksi ja puoleksi tunniksi, kunnes potkien liha lähes irtoaa luista.
Tarjoile karitsanpotka perunamuusin kanssa.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
93
389
4,0 g
0,8 g
3,5 g
1,0 g
0,3 g
0,8 g
0,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 kpl karitsanpotkaa,
1 tlk tomaattimurskaa,
3 kpl rosmariinin oksaa,
suolaa,
pippuria,
tarjoiluun perunamuusia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli