Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Puolukka-vadelmapiirakat

Fork and knife
14 Kappaletta
Fork and knife
14 Kappaletta

Ainekset

150 g
Margariinia
1 dl
Sokeria
1 kpl
Muna
3 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Grahamjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta

Täyte

200 g
Puolukoita
200 g
Vadelmia
4 rkl
Vettä
2 dl
Fariinisokeria
4 rkl
Perunajauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Voitele muffinivuoat. Painele taikinaa ohuelti jauhoja apuna käyttäen vuokien pohjalle ja reunoille. Nosta kattilaan täytteen aineet. Sekoita sosetta, kunnes kiisseli pulpahtaa. Nosta jäähtymään. Nostele marjaseosta taikinakuppeihin ja paista piirakoita 200 asteessa 15 minuuttia. Tarjoile marjapiirakat lämpiminä tai jäähtyneinä vaniljajäätelön kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakaine
Julkaistu: 25.7.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.