Puolukkakerroskiisseli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Puolukkakerroskiisseli

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

puolukkakiisseli

5 dl
Laimeaa puolukkamehua tai vettä
2 1/2 rkl
Perunajauhoja
3 dl
Puolukoita
3/4 dl
Sokeria

vaniljakiisseli

6 dl
Maitoa
1/2 dl
Sokeria
3/4 dl
Maissitärkkelystä (maizena)
1 1/2 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista puolukkakiisseli. Sekoita kattilassa neste ja perunajauhot. Kuumenna sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa ja saostuu. Nosta kattila pois levyltä. Lisää puolukat ja sokeri. Ripottele pinnalle sokeria kuorettumisen estämiseksi. Anna jäähtyä.Valmista vaniljakiisseli. Kiehauta pinnoitetussa kattilassa maito, sokeri ja maissitärkkelys. Keitä pari minuuttia, koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli on sakeaa ja maissitärkkelys kypsyy. Mausta vaniljasokerilla ja anna jäähtyä.Annostele jälkiruokakulhoon ensin maitokiisseliä ja sitten puolukkakiisseliä.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.