Puolukkapannacotta | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Puolukkapannacotta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tee ihana pannacotta marjoista, kermasta ja maustamattomasta jogurtista. Puolukka tuo kirpeyttä suussa sulavaan jälkiruokaan. Koristele kaurakekseillä.

Ainekset

3 dl
Puolukoita
2 kpl
Liivatelehteä
2 dl
Kuohukermaa
4 rkl
Sokeria
3 dl
Maustamatonta jogurttia
1 tl
Vaniljasokeria

pinnalle

Kaurakeksejä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Soseuta puolukat siivilän läpi. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Kiehauta kerma kattilassa. Nosta kattila syrjään ja liuota joukkoon puristetut liivatelehdet ja sokeri. Lisää joukkoon jogurtti, puolukkasose ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi. Jaa tarjoilumaljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli. Nostele pinnalle koristeeksi muutama puolukka ja murustettuja kaurakeksejä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 19.9.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.