Puolukkapannacotta
Ainekset
Valmistus
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Soseuta puolisulaneet puolukat sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon sokeri.
Kiehauta kerma ja maito kattilassa. Nosta kattila syrjään. Purista vesi liivatelehdistä ja sekoita ne yksitellen kuumaan nesteeseen. Lisää joukkoon puolukkasose ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi.
Jaa seos tarjoilumaljoihin ja ripauta pinnalle kanelia. Vetele lusikalla kuvioita pinnalle. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli.
Koristele annokset murennetuilla piparkakuilla ja puolukoilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
318
1331
15,7 g
9,2 g
37,8 g
31,7 g
1,3 g
5,5 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl kanelia,
puolukoita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli