Puolukkarahka

arvosana5/5

(2)arviota
4 Annosta

15 min

Puolukkarahka on helppo ja nopea välipala, jonka koululainenkin osaa tehdä itse.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
250 g(1 prk) maitorahkaa
1 1/2 dlpuolukoita (pakaste)
3/4 dlsokeria
2 rklkaurahiutaleita
2 dlkuohukermaa

Valmistus

  1. 1

    Kaada maitorahka kulhoon. Sekoita sulaneet puolukat, sokeri ja kaurahiutaleet rahkaan.

    MääräAinesosa
    250 g(1 prk) maitorahkaa
    1 1/2 dlpuolukoita (pakaste)
    3/4 dlsokeria
    2 rklkaurahiutaleita
  2. 2

    Kaada kuohukerma toiseen kulhoon. Vatkaa kerma sähkövatkaimella pehmeäksi vaahdoksi.

    MääräAinesosa
    2 dlkuohukermaa
  3. 3

    Sekoita kermavaahto puolukkarahkaan kevyesti nostellen.

Vinkki: Anna pakastepuolukoiden sulaa ensin tai sulata ne mikrossa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
10.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä