Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Puolukkarahka

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Puolukkarahka on helppo ja nopea välipala, jonka koululainenkin osaa tehdä itse.

Ainekset

250 g
(1 prk) maitorahkaa
1 1/2 dl
Puolukoita (pakaste)
3/4 dl
sokeria
2 rkl
Kaurahiutaleita
2 dl
Kuohukermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kaada maitorahka kulhoon. Sekoita sulaneet puolukat, sokeri ja kaurahiutaleet rahkaan.

250 g
(1 prk) maitorahkaa
1 1/2 dl
Puolukoita (pakaste)
3/4 dl
sokeria
2 rkl
Kaurahiutaleita
2

Kaada kuohukerma toiseen kulhoon. Vatkaa kerma sähkövatkaimella pehmeäksi vaahdoksi.

2 dl
Kuohukermaa
3

Sekoita kermavaahto puolukkarahkaan kevyesti nostellen.

Vinkki: Anna pakastepuolukoiden sulaa ensin tai sulata ne mikrossa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 10.7.2018
|
Muokattu: 6.5.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

289

1210

18,3 g

11,8 g

23,3 g

21,3 g

0,8 g

7,8 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli