Raejuusto-savukalatäyte letuille

Arvostele resepti
8 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa

Rukiiset letut:

6 dlmaitoa
2 kplkananmunaa
2 dlruisjauhoja
1 dlvehnäjauhoja
suolaa
2 rklöljyä

Täyte:

1 kplraejuustoa
300 gsavukalaa
1/2 dlsinappikurkkusalaattia

Valmistus

  1. 1

    Sekoita maidon joukkoon kananmunat, jauhot, suola ja öljy. Anna turvota noin puoli tuntia. Paista letut ja tarjoile savukalatäytteen kanssa. Sekoita raejuuston joukkoon ruodoton, paloiteltu savukala ja sinappikurkkusalaatti. Tarjoile lettujen tai uuniperunoiden täytteenä. Kokeile täytettä myös uusien perunoiden lisäkkeeksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025