Ragu alla Bolognese
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Pese ja kuori porkkana. Kuori sipuli. Huuhtele selleri. Leikkaa kasvikset puolen sentin kuutioiksi. Kuullota niitä öljyn ja voin seoksessa kasarissa miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
Lisää jauheliha kasariin ja ruskista se. Lisää viini ja keitä kasaan hetki.
Sekoita tomaattisäilykkeet, fondi ja suola kastikkeeseen. Hauduta välillä sekoittaen 2 tuntia, ensimmäinen tunti kannen alla ja toinen ilman kantta. Lisää maito noin 10 minuuttia ennen hauduttamisen loppua.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta se ja sekoita kastikkeeseen. Viimeistele halutessasi juustolla.
Vinkki: Valmista ragua kaksinkertainen annos ja pakasta ylimääräinen kastike.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
587
2453
20,5 g
7,0 g
60,8 g
11,0 g
6,0 g
29,8 g
1,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(parmesaanijuustoraastetta).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli