Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Raikas kaalisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Punakaalia
1/4 kiinankaalia
Puolikas kurkku

Kastike:

1 rkl
Öljyä
1 rkl
Etikkaa
1/4 tl
Suolaa
4 rkl
Hienonnettua tilliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa kaalit sekä kurkku hyvin ohuiksi suikaleiksi. Nosta suikaleet kulhoon.

Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Kaada joukkoon kastike. Sekoita ja anna maustua hetken aikaa viileässä ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.1.2006
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.