Ranskalainen kalakeitto ja rouille
Ainekset
Lisäksi
Rouille-kastike
Valmistus
Kalakeitto: Paloittele kalat ja mausta ne sitruunanmehulla. Kuullota kattilassa ensin sipulit, purjosuikaleet, porkkana- ja selleriviipaleet sekä tomaattikuutiot. Lisää sahrami ja kääntele hetken aikaa. Kaada päälle kuuma kalaliemi ja valkoviini. Keitä noin 5 minuuttia. Lisää kalapalat sekä mausteet. Anna kiehua vielä muutama minuutti miedolla lämmöllä.
Kastike: Poista paprikasta kanta ja siemenet. Sekoita muut ainekset paitsi öljy tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi. Lisää öljy tahnan joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Säilyy tiiviissä astiassa viileässä muutaman päivän.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.