Riisipuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Riisipuuro

Riisipuuro

timer-iconNoin tunti  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Perinteinen riisipuuro on aina yhtä ihanaa! Riisipuuro hautuu kattilassa pehmeän täyteläiseksi ja maistuu koko perheelle. Joulupuuroon piilotetaan manteli!

Ainekset

2 dl
vettä
2 dl
puuroriisiä
1 l
maitoa
1/4 tl
suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta vesi pinnoitetussa kattilassa. Lisää riisi. Keitä sekoittaen 2−4 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Lisää maito ja kiehauta samalla sekoittaen. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 1 tunti. Sekoita välillä. Mausta valmis puuro suolalla.

2 dl
vettä
2 dl
puuroriisiä
1 l
maitoa
1/4 tl
suolaa
Resepti:
Anni, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Piia Arnould
Julkaistu: 17.11.2020
Muokattu: 23.11.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1271

304

9,0 g

5,5 g

44,3 g

12,3 g

1,0 g

10,0 g

0,7 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli