Riistakastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Riistakastike saksanhirvestä tai poronkäristyksestä

Riistakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista herkullinen riistakastike pakastetusta saksanhirvi- tai poronkäristyslihasta. Riistakastike saa makua myös herkkusienistä ja mustapippurituorejuustosta. Tarjoa kastike esimerkiksi juures-perunasoseen kanssa.

Ainekset

500 g
Pakastesaksanhirvi- tai poronkäristyslihaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
200 g
Herkkusieniä
2 dl
Vettä
100 g
Mustapippurituorejuustoa (mustapekka)
1 dl
Ranskankermaa
1 rkl
Soijaa
1/2 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna öljy padassa tai korkealaitaisessa kasarissa. Lisää lihat ja paista sekoitellen, kunnes lihalevyt irtoavat toisistaan. Revi liha pienemmiksi paloiksi lastan avulla. Sekoita joukkoon kuorittu ja hienonnettu sipuli ja viipaloidut sienet. Anna hetken aikaa ruskistua.Lisää vesi, tuorejuusto, ranskankerma sekä mausteet ja anna kiehua ilman kantta hiljalleen noin 15 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi juures-perunasoseen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.10.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.