Rooibos-lihakastike
4 Annosta
Ainekset
400 g
Porsaan maustamattomia suikaleita
1 rkl
Rypsiöljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Jeeraa
5 dl
Vettä
2 kpl
Rooibos-teetä
1 kpl
Kanaliemikuutio
1/2 dl
Tomaattipyrettä
4 rkl
Ruskeaa suurustetta
1/2 kpl
Ruukkua persiljaa
2 dl
Ranskankermaa
2 tl
Sokeria
Suolaa ja pippuria tarvittaessa
Valmistus
1
Ruskista lihakuutiot öljyssä kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli, lisää lihan joukkoon. Lisää paprika ja jeera ja jatka ruskistamista hetki.
400 g
Porsaan maustamattomia suikaleita
1 rkl
Rypsiöljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Jeeraa
2
Kiehauta vesi ja hauduta teepusseja vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Poista teepussit ja lisää kanaliemikuutio teehen. Lisää tee-kanaliemi ja tomaattipyree lihan joukkoon. Pienennä lämpöä ja anna kiehua hiljalleen noin puoli tuntia, kunnes liha on mureaa.
5 dl
Vettä
2 kpl
Rooibos-teetä
1 kpl
Kanaliemikuutio
1/2 dl
Tomaattipyrettä
3
Ripottele joukkoon suuruste. Hienonna persilja. Lisää lopuksi ranskankerma, sokeri ja persilja, kuumenna. Tarjoa esimerkiksi riisin kanssa.
4 rkl
Ruskeaa suurustetta
1/2 kpl
Ruukkua persiljaa
2 dl
Ranskankermaa
2 tl
Sokeria
Suolaa ja pippuria tarvittaessa
Lisää aiheesta
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
|Muokattu: 1.4.2022
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.