Rooibos-lihakastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rooibos-lihakastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

400 g
Porsaan maustamattomia suikaleita
1 rkl
Rypsiöljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Jeeraa
5 dl
Vettä
2 kpl
Rooibos-teetä
1 kpl
Kanaliemikuutio
1/2 dl
Tomaattipyrettä
4 rkl
Ruskeaa suurustetta
1/2 kpl
Ruukkua persiljaa
2 dl
Ranskankermaa
2 tl
Sokeria
Suolaa ja pippuria tarvittaessa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista lihakuutiot öljyssä kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli, lisää lihan joukkoon. Lisää paprika ja jeera ja jatka ruskistamista hetki.

400 g
Porsaan maustamattomia suikaleita
1 rkl
Rypsiöljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 tl
Paprikajauhetta
1 tl
Jeeraa
2

Kiehauta vesi ja hauduta teepusseja vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Poista teepussit ja lisää kanaliemikuutio teehen. Lisää tee-kanaliemi ja tomaattipyree lihan joukkoon. Pienennä lämpöä ja anna kiehua hiljalleen noin puoli tuntia, kunnes liha on mureaa.

5 dl
Vettä
2 kpl
Rooibos-teetä
1 kpl
Kanaliemikuutio
1/2 dl
Tomaattipyrettä
3

Ripottele joukkoon suuruste. Hienonna persilja. Lisää lopuksi ranskankerma, sokeri ja persilja, kuumenna. Tarjoa esimerkiksi riisin kanssa.

4 rkl
Ruskeaa suurustetta
1/2 kpl
Ruukkua persiljaa
2 dl
Ranskankermaa
2 tl
Sokeria
Suolaa ja pippuria tarvittaessa
Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
Muokattu: 6.9.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.