Rooibosteessä keitetyt päärynät - Yhteishyvä

Rooibosteessä keitetyt päärynät

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
Kiinteää päärynää
7 dl
Vettä
1 dl
Sokeria
3 kpl
Rooibosteetä

LISÄKSI

Vaniljakastiketta

Näin teet

1

Kuori päärynät niin, että varret jäävät paikoilleen. Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa, johon mahtuvat kaikki päärynät kerrallaan. Lisää mukaan teepussit. Keitä päärynöitä kannen alla miedolla lämmöllä kunnes ne ovat hieman pehmeiltä.

Siirrä kattila syrjään ja anna päärynöiden jäähtyä liemessä. Nosta päärynät annosmaljoihin. Valuta päälle hieman lientä. Tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.2.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja31 g122 g
Proteiinia0 g1 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja5 g18 g
Energiaa kj569 2276
Energiaa kcal136 544

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 7 dl Vettä

  • 3 pussia Rooibosteetä

  • Vaniljakastiketta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja31 g122 g
Proteiinia0 g1 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja5 g18 g
Energiaa kj569 2276
Energiaa kcal136 544

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 7 dl Vettä

  • 3 pussia Rooibosteetä

  • Vaniljakastiketta

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.