Rosmariiniperunat - Yhteishyvä

Rosmariiniperunat

Rosmariiniperunat
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
225°C
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Perunoita
2 rkl
Kuivattua rosmariinia
3 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Merisuolaa

Näin teet

1

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori ja keitä perunat kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä puolikypsiksi (noin 15 minuuttia). Anna jäähtyä 10 minuuttia. Puolita isoimmat perunat. Levitä perunat uunipellille, leivinpaperin päälle. Sekoita rosmariini öljyn ja suolan kanssa. Sekoita rosmariiniöljy perunoiden joukkoon. Kypsennä uunin keskitasolla noin 35 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Ripottele kuumien perunoiden päälle halutessasi hieman suolaa.

2

Sekoita rosmariini öljyn ja suolan kanssa. Sekoita rosmariiniöljy perunoiden joukkoon. Kypsennä uunin keskitasolla noin 35 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Ripottele kuumien perunoiden päälle halutessasi hieman suolaa.

2 rkl
Kuivattua rosmariinia
3 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Merisuolaa
Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 24.2.2019
Jaa Somessa