Rosmariiniperunat

Arvostele resepti
4 Annosta

60 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kgperunoita
2 rklkuivattua rosmariinia
3 rkloliiviöljyä
1 tlmerisuolaa

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuori ja keitä perunat kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä puolikypsiksi (noin 15 minuuttia). Anna jäähtyä 10 minuuttia. Puolita isoimmat perunat. Levitä perunat uunipellille, leivinpaperin päälle. Sekoita rosmariini öljyn ja suolan kanssa. Sekoita rosmariiniöljy perunoiden joukkoon. Kypsennä uunin keskitasolla noin 35 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Ripottele kuumien perunoiden päälle halutessasi hieman suolaa.

  2. 2

    Sekoita rosmariini öljyn ja suolan kanssa. Sekoita rosmariiniöljy perunoiden joukkoon. Kypsennä uunin keskitasolla noin 35 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Ripottele kuumien perunoiden päälle halutessasi hieman suolaa.

    MääräAinesosa
    2 rklkuivattua rosmariinia
    3 rkloliiviöljyä
    1 tlmerisuolaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä