Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rucola-tomaattipiirakka

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

Taikina

2 dl
Hiivaleipävehnäjauhoja
1 dl
Perunahiutaleita
1 tl
Leivinjauhetta
125 g
Margariinia
1 - 2 rkl
Kylmää vettä

Täyte

1 kpl
(150 g) pehmeää vuohenmaitojuustoa (chavroux)
1 kpl
Kananmuna
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(200 g) kirsikkatomaatteja
1 kpl
Ruukku rucolasalaattia
2 tl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kaikki taikina-ainekset monitoimikoneen leikkuuterällä nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina jauhoja apuna käyttäen leivinpaperilla vuorattuun pieneen (noin 20 x 30 cm) uunivuokaan.Sekoita vuohenmaitojuusto, kananmuna ja mausteet tasaiseksi seokseksi. Levitä seos ohuelti piirakkapohjalle ja paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.Nosta piirakka jäähtymään ritilälle. Halkaise tomaatit ja revi salaatinlehdet. Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Nosta seos piirakan päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.7.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.