Rucolasalaatti
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | ruukku rucolaa |
| puolikas ruukku pehmeää salaattia | |
| 1 kpl | rasia pieniä tomaatteja |
| 1 dl | oliiveja |
| 50 g | parmesaani- tai mustaleima-emmentaljuustoa |
| Kastike: | |
|---|---|
| 1 rkl | hunajaa |
| 1 rkl | balsamiviinietikkaa |
| mustapippuria | |
- 1.
Pese ja kuivaa salaatit. Huuhtele tomaatit. Revi salaatit tarjoiluastiaan, lisää joukkoon tomaatteja ja oliiveja. Sekoita kastike hunajasta ja balsamiviinietikasta. Lisää mausteeksi pippuria. Kaada kastike salaatin joukkoon. Höylää juustoviipaleita pinnalle. Tarjoile.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | ruukku rucolaa |
| puolikas ruukku pehmeää salaattia | |
| 1 kpl | rasia pieniä tomaatteja |
| 1 dl | oliiveja |
| 50 g | parmesaani- tai mustaleima-emmentaljuustoa |
Kastike: | |
| 1 rkl | hunajaa |
| 1 rkl | balsamiviinietikkaa |
| mustapippuria | |
Valmistus
- 1
Pese ja kuivaa salaatit. Huuhtele tomaatit. Revi salaatit tarjoiluastiaan, lisää joukkoon tomaatteja ja oliiveja. Sekoita kastike hunajasta ja balsamiviinietikasta. Lisää mausteeksi pippuria. Kaada kastike salaatin joukkoon. Höylää juustoviipaleita pinnalle. Tarjoile.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























