Rucolasalaatti

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplruukku rucolaa
puolikas ruukku pehmeää salaattia
1 kplrasia pieniä tomaatteja
1 dloliiveja
50 gparmesaani- tai mustaleima-emmentaljuustoa

Kastike:

1 rklhunajaa
1 rklbalsamiviinietikkaa
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Pese ja kuivaa salaatit. Huuhtele tomaatit. Revi salaatit tarjoiluastiaan, lisää joukkoon tomaatteja ja oliiveja. Sekoita kastike hunajasta ja balsamiviinietikasta. Lisää mausteeksi pippuria. Kaada kastike salaatin joukkoon. Höylää juustoviipaleita pinnalle. Tarjoile.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä