Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rucolasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Ruukku rucolaa
Puolikas ruukku pehmeää salaattia
1 kpl
Rasia pieniä tomaatteja
1 dl
Oliiveja
50 g
Parmesaani- tai mustaleima-emmentaljuustoa

Kastike:

1 rkl
Hunajaa
1 rkl
Balsamiviinietikkaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja kuivaa salaatit. Huuhtele tomaatit. Revi salaatit tarjoiluastiaan, lisää joukkoon tomaatteja ja oliiveja. Sekoita kastike hunajasta ja balsamiviinietikasta. Lisää mausteeksi pippuria. Kaada kastike salaatin joukkoon. Höylää juustoviipaleita pinnalle. Tarjoile.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 19.5.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.