Rukiinen kinkkupitsa | Pizzat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rukiinen kinkkupitsa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Halkaistavaa ruisleipää
100 g
Tomaattista tuorejuustoa, esim. toscana
150 g
Kinkkusuikaleita
3 kpl
Tomaattia
1 tl
Pizzamaustetta
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise leivät ja levitä leiville tuorejuusto ja kinkkusuikaleet. Viipaloi päälle tomaattia. Ripottele pinnalle pizzamaustetta ja juustoraastetta.

Kuorruta leivät uunissa kuumien grillivastusten alla 4–5 minuuttia tai kunnes juusto sulaa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

862

206

13,3 g

6,8 g

12,3 g

3,3 g

3,0 g

6,8 g

1,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Pizzamaustetta,

2 dl Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli