Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Rukiinen kinkkupitsa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Halkaistavaa ruisleipää
100 g
Tomaattista tuorejuustoa, esim. toscana
150 g
Kinkkusuikaleita
3 kpl
Tomaattia
1 tl
Pizzamaustetta
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise leivät ja levitä leiville tuorejuusto ja kinkkusuikaleet. Viipaloi päälle tomaattia. Ripottele pinnalle pizzamaustetta ja juustoraastetta.

Kuorruta leivät uunissa kuumien grillivastusten alla 4–5 minuuttia tai kunnes juusto sulaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

206

862

13,3 g

6,8 g

12,3 g

3,3 g

3,0 g

6,8 g

1,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Pizzamaustetta,

2 dl Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli