Rukiinen kinkkupitsa | Pizzat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rukiinen kinkkupitsa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Halkaistavaa ruisleipää
100 g
Tomaattista tuorejuustoa, esim. toscana
150 g
Kinkkusuikaleita
3 kpl
Tomaattia
1 tl
Pizzamaustetta
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise leivät ja levitä leiville tuorejuusto ja kinkkusuikaleet. Viipaloi päälle tomaattia. Ripottele pinnalle pizzamaustetta ja juustoraastetta.

Kuorruta leivät uunissa kuumien grillivastusten alla 4–5 minuuttia tai kunnes juusto sulaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.1.2014
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

862

206

13,3 g

6,8 g

12,3 g

3,3 g

3,0 g

6,8 g

1,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Pizzamaustetta,

2 dl Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli