Rukiinen pasta-kasvislaatikko | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Rukiinen pasta-kasvislaatikko

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

300 g
Ruispastaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
1 kpl
Paprika
1 rkl
Öljyä
400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Juustokeittoaineksia
2 dl
Ruokakermaa
1 dl
Vettä
3/4 tl
Suolaa
Mustapippurirouhetta
2 tl
Oreganoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitinvedestä. Kuori ja hienonna sipuli. Huuhtele ja kuutioi kesäkurpitsa ja paprika. Ruskista jauheliha öljyssä paistinpannulla. Lisää kasvikset ruskistuksen loppupuolella. Sekoita keskenään juustokeittoainekset, ruokakerma, vesi ja mausteet. Sekoita pasta ja liha-kasvisseos keskenään uunivuoassa. Kaada juustokastike päälle ja kypsennä uunin alatasossa noin 45 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 7.2.2011
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.