Ruusukaali-juustopiiras | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Ruusukaali-juustopiiras

Fork and knife
6 Palaa
Fork and knife
6 Palaa

Ainekset

1 kpl
Annos piiraspohjataikinaa

täyte

300 g
Ruusukaalia
170 g
Fetajuustoa
2 dl
Kermaa
2 kpl
Kananmunaa
1 tl
Rouhittua roseepippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista täyte. Pese ja paloittele ruusukaalit. Keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Valuta. Painele pohjataikina pyöreän voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Levitä ruusukaalit ja fetakuutiot piiraspohjalle. Sekoita kerman joukkoon kanamunat ja pippuri. Kaada seos juusto-kaalitäytteen päälle. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia. Peitä piiras leivinpaperilla paistamisen loppuvaiheessa jos pinta tummuu liikaa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 2.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.