Ruusukaali-juustopiiras

Nappaa talteen!
| 1 kpl | annos piiraspohjataikinaa |
| Täyte | |
|---|---|
| 300 g | ruusukaalia |
| 170 g | fetajuustoa |
| 2 dl | kermaa |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1 tl | rouhittua roseepippuria |
- 1.
Valmista täyte. Pese ja paloittele ruusukaalit. Keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Valuta. Painele pohjataikina pyöreän voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Levitä ruusukaalit ja fetakuutiot piiraspohjalle. Sekoita kerman joukkoon kanamunat ja pippuri. Kaada seos juusto-kaalitäytteen päälle. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia. Peitä piiras leivinpaperilla paistamisen loppuvaiheessa jos pinta tummuu liikaa.
Ruusukaali-juustopiiras
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | annos piiraspohjataikinaa |
Täyte | |
| 300 g | ruusukaalia |
| 170 g | fetajuustoa |
| 2 dl | kermaa |
| 2 kpl | kananmunaa |
| 1 tl | rouhittua roseepippuria |
Valmistus
- 1
Valmista täyte. Pese ja paloittele ruusukaalit. Keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Valuta. Painele pohjataikina pyöreän voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Levitä ruusukaalit ja fetakuutiot piiraspohjalle. Sekoita kerman joukkoon kanamunat ja pippuri. Kaada seos juusto-kaalitäytteen päälle. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia. Peitä piiras leivinpaperilla paistamisen loppuvaiheessa jos pinta tummuu liikaa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























