Ruusukaali-juustopiiras - Yhteishyvä

Ruusukaali-juustopiiras

???
Paloja
6
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Annos piiraspohjataikinaa

TÄYTE

300 g
Ruusukaalia
170 g
Fetajuustoa
2 dl
Kermaa
2 kpl
Kananmunaa
1 tl
Rouhittua roseepippuria

Näin teet

1

Valmista täyte. Pese ja paloittele ruusukaalit. Keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Valuta. Painele pohjataikina pyöreän voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Levitä ruusukaalit ja fetakuutiot piiraspohjalle. Sekoita kerman joukkoon kanamunat ja pippuri. Kaada seos juusto-kaalitäytteen päälle. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia. Peitä piiras leivinpaperilla paistamisen loppuvaiheessa jos pinta tummuu liikaa.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 2.2.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa