Ruusukaali-juustopiiras

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplannos piiraspohjataikinaa

Täyte

300 gruusukaalia
170 gfetajuustoa
2 dlkermaa
2 kplkananmunaa
1 tlrouhittua roseepippuria

Valmistus

  1. 1

    Valmista täyte. Pese ja paloittele ruusukaalit. Keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Valuta. Painele pohjataikina pyöreän voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Levitä ruusukaalit ja fetakuutiot piiraspohjalle. Sekoita kerman joukkoon kanamunat ja pippuri. Kaada seos juusto-kaalitäytteen päälle. Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia. Peitä piiras leivinpaperilla paistamisen loppuvaiheessa jos pinta tummuu liikaa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 2.10.2025

Samankaltaisia reseptejä