Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Salaattijuusto-avokadosalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
salottisipulia
2 kpl
fenkolia
1 kpl
appelsiini
2 kpl
syöntikypsää avokadoa
1 rkl
limettimehua
5 1/2 dl
hienonnettua minttua
1 dl
salaattisiemensekoitusta
n.200g Brie- tai vuohenjuustoa
sormisuolaa, muutama kierros mustapippuria myllystä

Kastike:

1 dl
oliiviöljyä
2 rkl
limettimehua
2 tl
hunajaa
1 rkl
pikkukapriksia
suolaa, mustapippuria myllystä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Tee kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään.

2

Leikkaa juusto sopiviksi suupaloiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Viipaloi fenkolit. Leikkaa appelsiini kalvottomiksi lohkoiksi. Poista avokadoista kivet ja kuoret. Paloittele avokadot. Valele palat tummummisen estämiseksi limettimehulla. Sekoita salaattiaineet keskenään. Valele kastiketta päälle ja sekoita. Viimeistele salaattimixillä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 27.4.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.