Saunalenkki
Ainekset
Valmistus
Poista makkarasta kuori ja leikkaa pintaan viiltoja. Nosta lenkki folioarkille.Kaada makkaran keskelle jäiset valkosipuliperunat tai pikkuporkkanat ja herneet. Peitä kasvikset juustolla ja työnnä juustoa myös makkaran viiltoihin.Sulje folio paketiksi. Kuumenna makkaraa ja kasviksia paketissa peltivuoassa kiukaan päällä noin 15 minuuttia tai kunnes tunnet kypsän tuoksun.Tarjoa lisänä tuoreita tomaatteja ja ketsuppia sekä sinappia. Myös näkkileipä sopii.Kiuaslenkin voi korvata grillimakkaroilla ja ranskanperunoilla, jotka kypsyvät grillissä wokkipannussa tai muurinpohjapannulla. Pistele makkarat ennen kypsennystä, niin ne eivät halkeile.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.