Savujuustobolognese

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 kplporkkana
50 gjuuriselleriä
1 rkloliiviöljyä
1 kpl(400 g) jauhelihaa
1 kpl(400 g) tomaattimurskaa
2 dlvettä
3 rkltomaattipyreetä
1 rklfariinisokeria
suolaa
rouhittua mustapippuria
50 gsavujuustoviipaleita

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkana ja juuriselleri hienoksi raasteeksi. Kuullota kasviksia öljyssä kasarissa noin 5 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät.Lisää joukkoon paloiteltu jauheliha ja paista, kunnes jauheliha on kypsää. Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi ja tomaattipyree. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen poristen 15–20 minuuttia.Mausta kastike sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Hienonna savujuustoviipaleet lopuksi kastikkeen joukkoon ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Tarjoile keitetyn pastan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025