Savujuustobolognese - Yhteishyvä

Savujuustobolognese

???
Annokset
5
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Porkkana
50 g
Juuriselleriä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
(400 g) jauhelihaa
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
2 dl
Vettä
3 rkl
Tomaattipyreetä
1 rkl
Fariinisokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
50 g
Savujuustoviipaleita

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkana ja juuriselleri hienoksi raasteeksi. Kuullota kasviksia öljyssä kasarissa noin 5 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät.Lisää joukkoon paloiteltu jauheliha ja paista, kunnes jauheliha on kypsää. Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi ja tomaattipyree. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen poristen 15–20 minuuttia.Mausta kastike sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Hienonna savujuustoviipaleet lopuksi kastikkeen joukkoon ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Tarjoile keitetyn pastan kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 1.8.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa