Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Savujuustobolognese

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Porkkana
50 g
Juuriselleriä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
(400 g) jauhelihaa
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
2 dl
Vettä
3 rkl
Tomaattipyreetä
1 rkl
Fariinisokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
50 g
Savujuustoviipaleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkana ja juuriselleri hienoksi raasteeksi. Kuullota kasviksia öljyssä kasarissa noin 5 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät.Lisää joukkoon paloiteltu jauheliha ja paista, kunnes jauheliha on kypsää. Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi ja tomaattipyree. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen poristen 15–20 minuuttia.Mausta kastike sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Hienonna savujuustoviipaleet lopuksi kastikkeen joukkoon ja sekoita, kunnes juusto on täysin sulanut. Tarjoile keitetyn pastan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 1.8.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.