Savukala-nokkospestopasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Savukala-nokkospestopasta

Savukala-nokkospestopasta

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Muutaman aineksen villipestopasta valmistuu vartissa. Nokkospestolla ja leppäsavukalalla maustettu nopea pasta on täynnä herkullisia ja terveellisiä luonnonantimia. Pastan kypsyessä makea suippopaprika paistuu pannulla pehmeäksi.

Ainekset

300 g
täysjyväspagettia
2 - 3 kpl
(200 g) suippopaprikaa
1/2 rkl
rypsiöljyä
150 g
(1 prk) leppäsavukalaa (säilyke)
140 g
(1 prk) nokkospestoa
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

300 g
täysjyväspagettia
2

Huuhtele paprikat. Halkaise pitkittäin, poista siemenet ja suikaloi. Paista pannulla öljyssä käännellen noin 5 minuuttia, kunnes paprikat ovat pehmeitä. Valuta kala.

2 - 3 kpl
(200 g) suippopaprikaa
1/2 rkl
rypsiöljyä
150 g
(1 prk) leppäsavukalaa (säilyke)
3

Valuta kypsä pasta ja siirrä takaisin kattilaan. Sekoita pesto pastaan. Kääntele joukkoon paprikat ja kala. Viimeistele mustapippurilla.

1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
140 g
(1 prk) nokkospestoa
Resepti:
Henriikka, S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 25.8.2020
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.