Savusilakkaletut | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Savusilakkaletut

timer-icon15 min
Fork and knife
20 Kappaletta
Fork and knife
20 Kappaletta

Ainekset

taikina

4 dl
Maitoa
1 kpl
Kananmuna
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Ruisjauhoja
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Öljyä
Paistamiseen rasvaa

lisäksi

300 g
Savusilakoita tai hiillostettuja silakoita

kastike

2 kpl
Keitettyä kananmunaa
2 dl
Kermaviiliä
Suolaa
1 dl
Tilliä tai ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita lettutaikina ja jätä odottamaan. Irrota savusilakoista ruodot ja paloittele.Kuumenna ohukaispannulla rasvaa ja nosta savusilakan paloja pannulle. Kaada lettutaikinaa päälle ja paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi.Valmista kastike. Hienonna keitetyt ja kuoritut munat ja sekoita kermaviilin, suolan ja silputun yrtin kanssa.Tarjoile letut kastikkeen, perunasoseen ja salaatin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.