Savusilakkaletut
15 min
20 Kappaletta
Ainekset
Valmistus
1
Sekoita lettutaikina ja jätä odottamaan. Irrota savusilakoista ruodot ja paloittele.Kuumenna ohukaispannulla rasvaa ja nosta savusilakan paloja pannulle. Kaada lettutaikinaa päälle ja paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi.Valmista kastike. Hienonna keitetyt ja kuoritut munat ja sekoita kermaviilin, suolan ja silputun yrtin kanssa.Tarjoile letut kastikkeen, perunasoseen ja salaatin kanssa.
Lisää aiheesta
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
|Muokattu: 17.10.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.