Savusilakkasalaatti ja kermaviilikastike | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Savusilakkasalaatti ja kermaviilikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

3 kpl
Keitettyä perunaa
2 kpl
Keitettyä kananmunaa
1 kpl
Ruukku salaattia
400 g
Savusilakoita
1 kpl
Omena
1 kpl
Porkkana
1 dl
Herneitä

kastike:

2 dl
Kermaviiliä
2 tl
Viinietikkaa
1 tl
Sinappia
1/2 tl
Tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele ja kuivaa salaatti. Poista savusilakoista nahka ja ruodot. Kuori omena tarvittaessa, poista siemenkota ja paloittele. Kuori ja paloittele porkkana. Paloittele jäähtyneet perunat ja munat.

Sekoita salaatinkastike kermaviilistä, viinietikasta, sinapista ja hienonnetusta tillistä.

Kokoa salaatti perunoista, kananmunista, salaatinlehdistä, omenanpaloista, porkkanasta ja herneistä. Lisää päälle savusilakat ja tarjoile kermaviilikastikkeen kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.7.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.